Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


Szállítási és fizetési információk

Szállítási és fizetési információk


Rendelésed kapcsán az alábbi szállítási módok közül választhat:
Személyes átvétel az étteremben
(1.000 HUF értékű kosárösszeg alatt nem érhető el.)

Vedd át megrendelésed egyenesen az étteremben. Felénk jársz és megéheztél, de nincs időd beülni? Add le rendelésed és, amint elkészültünk a megrendelt étel már értesítünk is. Gyorsan, soron kívül felkapod és már rohanhatsz is tovább a forró, friss és egyben remek ételekkel. Az értesítést e-mailben küldjük a részedre. Az étteremben készpénzzel, bankkártyával, szép kártyával és erzsébet utalvánnyal tudsz fizetni.Elérhető fizetési módok és azok költségei

Készpénz
Bankkártyával a futárnál


Rendelésed kapcsán az alábbi fizetési módok közül választhatsz:
Készpénz

Fized ki megrendelésed ellenértékét készpénzben. A legismertebb és talán az egyik leginkább kényelmes megoldás. Nem kell agódnod, hogy nagy címlettel fizetsz, futáraink minden esetben fel vannak készülve erre, de kérjük, hogy lehetőség szerint pontos összeget késszíts ki a futár érkezéséig. Az átvétel során jelenleg, kizárólag Magyar forintot áll módunkban elfogadni.

Bankkártyával a futárnál

A megrendelt ételek ellenértékét lehetőséged van bankkártyád segítségével is rendezni közvetlenül a futárunknál. Ebben az esetben egy kártya terminál segítéségével tudsz fizetni ugyan abban a formában, mintha egy boltban vásárolnál. Kérjük, hogy a bankkártyás fizetéshez készítsd elő a kártyádat és 5.000 Ft feletti vásárlás esetén a PIN kódodra is szükséged lesz. A fizetési mód teljesen díjmentes, nem jár többletköltséggel.

A Fokhagyma - az étterem Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Fokhagyma - az étterem Csapata