Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


Megnyitottunk!

Először is engedjétek meg, hogy megköszönjük minden közreműködőnek, aki segítette a Fokhagyma étterem létrejöttét. Másdosorban pedig engedjétek meg, hogy egy fantasztikus felfedező űtra invitáljuk Titeket az igazi magyaros ízek világába.

 

Első körben házhozszállítási szolgáltatásunkat nyitottuk meg. Örömmel várjuk a megrendeléseiteket minden nap 11 és 22 óra között, de ez még nem minden! Hamarosan személyesen is találkozhatunk, hiszen már az utolsó simításokat végezzük Pécsett, a Búza tér 2. szám alatt. Izgalmas ételekkel, nagyszerű terekkel, finom borokkal, még parabb pálinkával, kedves és intelligens kiszolgálással várunk majd Titeket! Ebből nem engedünk! ... na de addig is tegyél próbára minket! Kóstold meg ételeinket saját asztalodnál!

 

Javasoljuk, hogy ez első megrendelésedhez feltétlenül használd a "ilovefokhagyma" kuponkódot, hiszen 10% kedvezményt biztosítunk Neked az ételek árából. Köszönjük, ha követsz minket a Facebookon és Instagramon és annak is örülök, ha megosztod Velünk a véleményed! Szép napot és finom fogásokat kíváununk Neked!

 

Galériák
Blog menü


A Fokhagyma - az étterem Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Fokhagyma - az étterem Csapata